Hällboms Allservice

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och Hällboms Allservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Hällboms Allservice är ett av dem. Statusen för Hällboms Allservice är att Bolaget är aktivt.

Hällboms Allservice är ett Enskild firma och skapades 2005-03-29. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där företaget finns i jobbar för att företag som Hällboms Allservice ska trivas.

Hällboms Allservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-07. I Södertälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, sanering, städ.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hällboms Allservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-07.

Idag är Hällboms Allservice och det finns flera företag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Hällboms Allservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-2306859.

.

De som är på något sätt har med Hällboms Allservice är Hällbom, Karl Urban som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hällboms Allservice har 591210-XXXX som sitt organisationsnummer.