Jamal Hasan enskild firma

Stockholms län

Information

590704-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jamal Hasan enskild firma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jamal Hasan enskild firma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Jamal Hasan enskild firma finns i.

Jamal Hasan enskild firma har varit registrerat sedan 2009-10-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-09-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jamal Hasan enskild firma så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-11-05.

Jamal Hasan enskild firma är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Jamal Hasan enskild firma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jamal Hasan enskild firma så kan ni göra det på telefon genom 08-7148987 eller genom brev på följande adress:

Detaljhandel med ädla metaller och ädelstenar.

Det finns olika personer som har en koppling med Jamal Hasan enskild firma och det är Hasan, Jamal som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,