B.A. Svenska Kinesiologi Kliniken

Stockholms län

Information

B.A. Svenska Kinesiologi Kliniken hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där B.A. Svenska Kinesiologi Kliniken finns. I Södertälje så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. B.A. Svenska Kinesiologi Kliniken tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket B.A. Svenska Kinesiologi Kliniken har haft sedan 1997-01-01. B.A. Svenska Kinesiologi Kliniken har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till B.A. Svenska Kinesiologi Kliniken så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 010-3340951.

Södertälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

B.A. Svenska Kinesiologi Kliniken har idag 581205-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för B.A. Svenska Kinesiologi Kliniken

Friskvårdsverksamhet, friskvårdsbehandlingar för människor och djur. Kurs- och utbildningsverksamhet, handel med kosttillskott, homeopatpreparat, litteratur, audioprodukter och ljudinspelningar, stenar och kristaller, aromaterapioljor samt grossistverksamhet inom nämnda områden. Liksom utveckling och marknadsföring av produkter inom området. Vidare skall verksamhet bedrivas med hästar inom tävlings-, tränings- och avelsverksamhet, samt avelsverksamhet med andra husdjur.

I B.A. Svenska Kinesiologi Kliniken så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Britt-Marie som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .