Tunis Bygg & Fastighets service

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och Tunis Bygg & Fastighets service är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Tunis Bygg & Fastighets service är ett av dem. Statusen för Tunis Bygg & Fastighets service är att Bolaget är aktivt.

Tunis Bygg & Fastighets service är ett Enskild firma och skapades 2006-02-07. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där företaget finns i jobbar för att företag som Tunis Bygg & Fastighets service ska trivas.

Tunis Bygg & Fastighets service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01. I Södertälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Mindre byggnation och snickeriverksamhet samt fastighetsskötsel såsom vaktmästarsysslor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tunis Bygg & Fastighets service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01.

Idag är Tunis Bygg & Fastighets service och det finns flera företag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Tunis Bygg & Fastighets service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55035592.

.

De som är på något sätt har med Tunis Bygg & Fastighets service är Thunholm, Nils Hans som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tunis Bygg & Fastighets service har 580408-XXXX som sitt organisationsnummer.