Redovisning hos Cats

Stockholms län

Information

Redovisning hos Cats hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Redovisning hos Cats finns. I Södertälje så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Redovisning hos Cats tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Redovisning hos Cats har haft sedan 2004-08-09. Redovisning hos Cats har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Redovisning hos Cats så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-55060600.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Redovisning hos Cats har idag 570722-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Redovisning hos Cats

Bokföring, redovisning och övrig administration av företag.

I Redovisning hos Cats så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekstrand, Catharina som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .