Jovis Sjukgymnastik & Akupunktur

Stockholms län

Information

Jovis Sjukgymnastik & Akupunktur hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Jovis Sjukgymnastik & Akupunktur finns. I Södertälje så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Jovis Sjukgymnastik & Akupunktur tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Jovis Sjukgymnastik & Akupunktur har haft sedan 1995-01-01. Jovis Sjukgymnastik & Akupunktur har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Jovis Sjukgymnastik & Akupunktur så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-55085088.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Jovis Sjukgymnastik & Akupunktur har idag 570103-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jovis Sjukgymnastik & Akupunktur

Sjukgymnastverksamhet.

I Jovis Sjukgymnastik & Akupunktur så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekendahl Billman, Maud Anne C som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .