Wretom Consilium AB

Stockholms län

Information

Wretom Consilium AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Wretom Consilium AB finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wretom Consilium AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Wretom Consilium AB har haft sedan 2008-02-14. Wretom Consilium AB har funnits sedan och 2008-02-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Wretom Consilium AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bränningestrandsv. 12, 151 39, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5754795.

Södertälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Wretom Consilium AB Privat, ej börsnoterat.

Wretom Consilium AB har idag 556746-9399 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Wretom Consilium AB

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning av material och maskiner för kretskortstillverkning, konsultverksamhet i elektronikproduktion,värdepappers- och fastighetsförmedling jämte därmed förenlig verksamhet.

I Wretom Consilium AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wredh, Sven Tommy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wredh, Ulla Berit Carina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor, .