Din Häst F&K AB

Stockholms län

Information

Din Häst F&K AB är ett av många verksamheter som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Din Häst F&K AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Din Häst F&K AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-11-15.

Din Häst F&K AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-10-19. Men sedan 2007-11-15 så har Din Häst F&K AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till NYGATAN 33, 645 31, Strängnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Din Häst F&K AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0730-440940.

Södertälje arbetar för att verksamheter som Din Häst F&K AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Din Häst F&K AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning av ridsportartiklar, utbildning av hästar och ryttare, hästavel, arrangemang av resor och föreläsningar, anordnande av mässor samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Din Häst F&K AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Din Häst F&K AB och det är följande personer, Hedgren, Fatima Viktoria som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kaarna, Kati Anette som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Engman, Bror Jonas Henrik som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hedgren, Ulf Göran Michael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Moosberg, Bengt Ola Rikard som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Din Häst F&K AB är 556740-6789.