H-ME Hölö Motor Entreprenad AB

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Aktiebolag som heter H-ME Hölö Motor Entreprenad AB. Det finns flera bolag som liknar H-ME Hölö Motor Entreprenad AB i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2007-10-10 så har H-ME Hölö Motor Entreprenad AB varit registrerat. Idag är H-ME Hölö Motor Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med H-ME Hölö Motor Entreprenad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till EKVÄGEN 9, 610 40, Gusum. Vi ni istället prata med H-ME Hölö Motor Entreprenad AB så kan ni göra det på 0123-40657.

Bolaget skall bedriva bilverkstad, entreprenad inom bygg och anläggning,uthyrning av entreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Karl-Erik Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

H-ME Hölö Motor Entreprenad AB har 556739-6535 som sitt organisationsnummer.