Järna Ost & Delikatessbod AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva butiksförsäljning av ost och delikatesser samt därtill hörande varor och produkter, viss servering av kalla rätter, värdepappershandel, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Järna Ost & Delikatessbod AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Järna Ost & Delikatessbod AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 2007-07-03 så skapades Järna Ost & Delikatessbod AB och verksamheten är har F-skattsedel Järna Ost & Delikatessbod AB har haft det sedan 2007-08-30.

Järna Ost & Delikatessbod AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-20

556734-1382 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Södertälje.

Just nu är Järna Ost & Delikatessbod AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Järna Ost & Delikatessbod AB så går det att nå dem via telefon på 08-55174150 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Järna Ost & Delikatessbod AB är Israelsson, Pia Anneli som är född 1969 och har titeln VD, Israelsson, Pia Anneli som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Israelsson, Per Erik som är född 1967 och har titeln Suppleant, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor, .