Protrax AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Protrax AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Protrax AB är ett av dem. Statusen för Protrax AB är att Bolaget är aktivt.

Protrax AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där företaget finns i jobbar för att företag som Protrax AB ska trivas.

Protrax AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-25. I Södertälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom bygg- och anläggnings- branscherna att äga och förvalta fastigheter samt värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Protrax AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-25.

Idag är Protrax AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Protrax AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5371717.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Protrax AB är Ehn, Bengt Örjan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Reinholdsson, Bibbi Anna Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Korpelainen, Kari Tapani som är född 1960 och har titeln Revisor, KTK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Protrax AB har 556732-3745 som sitt organisationsnummer.