Branestam & Partner AB

Stockholms län

Information

Branestam & Partner AB är en verksamhet som finns i Södertälje. I Branestam & Partner AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Branestam, Mika Petteri som är född 1967 och har titeln VD, Branestam, Mika Petteri som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Branestam, Anna Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sandström, Sven-Erik Alfons som är född 1961 och har titeln Revisor, Access Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Branestam & Partner AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Branestam & Partner AB på telefon 070-3120369.

Bolagets verksamhet ska vara konsultverksamhet inom industriell statistik, effektivitetsförbättringar samt resurssnål verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Branestam & Partner AB av bolagstypen Aktiebolag.

Branestam & Partner AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Branestam & Partner AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-16 och Branestam & Partner AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-16.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Branestam & Partner AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Branestam & Partner AB har 556731-4413 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.