F.O.K-Vent AB

Stockholms län

Information

F.O.K-Vent AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där F.O.K-Vent AB finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. F.O.K-Vent AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket F.O.K-Vent AB har haft sedan 2007-08-03. F.O.K-Vent AB har funnits sedan och 2007-08-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till F.O.K-Vent AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kristinelundsv. 26, 152 51, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-55423214.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är F.O.K-Vent AB Privat, ej börsnoterat.

F.O.K-Vent AB har idag 556726-8981 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för F.O.K-Vent AB

Bolaget ska bedriva ventilationsentreprenader, fastighetsunderhåll, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

I F.O.K-Vent AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Fred Kenneth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Maria Helena som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Christina Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .