CJ Sverige AB

Stockholms län

Information

CJ Sverige AB är ett företag som finns i Södertälje. I CJ Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordlund, Nils Joakim som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Carl Henrik Per Jonas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med CJ Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå CJ Sverige AB på telefon .

Bolaget skall bedriva personaluthyrning, äga och förvalta värde- papper, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är CJ Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

CJ Sverige AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

CJ Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-16 och CJ Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CJ Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

CJ Sverige AB har 556723-2193 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.