Industrivärme Sverige AB

Stockholms län

Information

Industrivärme Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Industrivärme Sverige AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Industrivärme Sverige AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-02-08.

Industrivärme Sverige AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-12-22. Men sedan 2007-02-08 så har Industrivärme Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sjömansplan 6, 151 38, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Industrivärme Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6871900.

Södertälje arbetar för att verksamheter som Industrivärme Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Industrivärme Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall leverera och installera energi.

Firmatecknare för Industrivärme Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Industrivärme Sverige AB och det är följande personer, Jonsson, Ulf Göran Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brännmark, Håkan Ragnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalarsson, Nils som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Christina Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Industrivärme Sverige AB är 556718-5763.