DynaMate IntraLog AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och DynaMate IntraLog AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och DynaMate IntraLog AB är ett av dem. Statusen för DynaMate IntraLog AB är att Bolaget är aktivt.

DynaMate IntraLog AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-21. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som DynaMate IntraLog AB ska trivas.

DynaMate IntraLog AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att leverera tjänster och produkter inom området emballagehantering, såsom emballagenedbrytning, sortering, utveckling, ställagebesiktningar och ställageskydd, samt annan med därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DynaMate IntraLog AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11.

Idag är DynaMate IntraLog AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med DynaMate IntraLog AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55383000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Devaux-Scamaroni, Caroline Annick C Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med DynaMate IntraLog AB är Devaux-Scamaroni, Caroline Annick C som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Wiksäter, Bo Johan som är född 1969 och har titeln VD, Wiksäter, Bo Johan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Palskog, Rune Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hagängen, Tom Stefan Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellstedt, Lars Inge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantSteinvall, Ulf Peter Gustav som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Andersson Berglund, Börje Stefan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

DynaMate IntraLog AB har 556718-5409 som sitt organisationsnummer.