Jan N. Sandström Consulting AB

Stockholms län

Information

Jan N. Sandström Consulting AB är ett företag som finns i Södertälje. I Jan N. Sandström Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandström, Jan Nils som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Birgitta Elisabet som är född 1941 och har titeln Suppleant, Olofsson, Sten Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jan N. Sandström Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jan N. Sandström Consulting AB på telefon 070-5530016.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och affärsutveckling inom bio-teknik och bio-material, handel med värdepapper, förvaltning av lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jan N. Sandström Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jan N. Sandström Consulting AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jan N. Sandström Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-29 och Jan N. Sandström Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jan N. Sandström Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jan N. Sandström Consulting AB har 556718-1028 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.