Salomos Bygg & Anläggning AB

Stockholms län

Information

556716-8330 är organisationsnummer för bolaget Salomos Bygg & Anläggning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salomos Bygg & Anläggning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Salomos Bygg & Anläggning AB finns i.

Salomos Bygg & Anläggning AB har varit registrerat sedan 2006-12-05 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Salomos Bygg & Anläggning AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Salomos Bygg & Anläggning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Salomos Bygg & Anläggning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Källström, Sten Börje Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Salomos Bygg & Anläggning AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4860648 eller genom brev på följande adress:
Storg. 1, 151 72, Södertälje

Bolaget skall bedriva gräv och schaktning, grundbyggnationer, husmontering, ny-, om- och tillbyggnationer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Salomos Bygg & Anläggning AB och det är Källström, Sten Börje som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Barbro Anita som är född 1958 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,