JBH Exklusiv Allservice i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva allt inom hemtjänsten förekommande tjänster och allt inom byggnads förekommande arbeten samt fastighetsservice och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JBH Exklusiv Allservice i Stockholm AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är JBH Exklusiv Allservice i Stockholm AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 2006-11-02 så skapades JBH Exklusiv Allservice i Stockholm AB och verksamheten är har F-skattsedel JBH Exklusiv Allservice i Stockholm AB har haft det sedan 2007-01-04.

JBH Exklusiv Allservice i Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-04

556714-4380 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Södertälje.

Just nu är JBH Exklusiv Allservice i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med JBH Exklusiv Allservice i Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom JBH Exklusiv Allservice i Stockholm AB är Bunmee, Naret som är född 1983 och har titeln VD, Bunmee, Naret som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Daothitichot, Nattha som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .