Manredös Fastigheter AB

Stockholms län

Information

Manredös Fastigheter AB är ett av många verksamheter som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Manredös Fastigheter AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Manredös Fastigheter AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-03-01.

Manredös Fastigheter AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-10-25. Men sedan 2007-03-01 så har Manredös Fastigheter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Manredös Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55088600.

Södertälje arbetar för att verksamheter som Manredös Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Manredös Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Manredös Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Manredös Fastigheter AB och det är följande personer, Wallteg, Karl Magnus som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallteg, Ingrid Carina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Malmer, Kent Robert Valdemar som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Manredös Fastigheter AB är 556713-7210.