Bedawid Fastighet AB

Stockholms län

Information

Bedawid Fastighet AB är ett av många verksamheter som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Bedawid Fastighet AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bedawid Fastighet AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-12-14.

Bedawid Fastighet AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-10-13. Men sedan 2007-03-01 så har Bedawid Fastighet AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Viksängsv. 10, 152 57, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bedawid Fastighet AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55011190.

Södertälje arbetar för att verksamheter som Bedawid Fastighet AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bedawid Fastighet AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bedawid Fastighet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bedawid Fastighet AB och det är följande personer, Murqez, Helal Sliwa som är född 1960 och har titeln VD, Murqez, Helal Sliwa som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Mansor, Reta som är född 1972 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Bedawid Fastighet AB är 556712-8193.