World We Want Aktiebolag

Stockholms län

Information

World We Want Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som World We Want Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

World We Want Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-11-08.

World We Want Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-06-27. Men sedan 2007-11-08 så har World We Want Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till N. Järnvägsg. 17, 153 37, Järna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på World We Want Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5777077.

Södertälje arbetar för att företag som World We Want Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för World We Want Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva handel med kläder, accessoarer, heminredning, kroppsvårdsprodukter, musik och liknande konsumentprodukter samt bedriva kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för World We Want Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Skoglund, Hans Olle.

Det finns idag lite personer som är kopplade till World We Want Aktiebolag och det är följande personer, Skoglund, Hans Olle som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Karl Staffan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Thiirmann Thomsen, Rasmus som är född 1974 och har titeln Suppleant, Trast Vinqvist, Sven Anders som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för World We Want Aktiebolag är 556706-3572.