Holmgrens Golvdesign Aktiebolag

Stockholms län

Information

Holmgrens Golvdesign Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Holmgrens Golvdesign Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Holmgrens Golvdesign Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-09-28.

Holmgrens Golvdesign Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-06-22. Men sedan 2006-09-28 så har Holmgrens Golvdesign Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tallv. 2, 151 38, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Holmgrens Golvdesign Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6558051.

Södertälje arbetar för att verksamheter som Holmgrens Golvdesign Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Holmgrens Golvdesign Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva golvläggning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Holmgrens Golvdesign Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Holmgrens Golvdesign Aktiebolag och det är följande personer, Holmgren, Carl Micael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Sam Gustaf som är född 1944 och har titeln Suppleant, Makdissi, Jima som är född 1974 och har titeln Revisor, JM R2 Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Holmgrens Golvdesign Aktiebolag är 556706-0925.