StocUm AB

Stockholms län

Information

556705-0835 är organisationsnummer för bolaget StocUm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som StocUm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som StocUm AB finns i.

StocUm AB har varit registrerat sedan 2006-06-01 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för StocUm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-10.

StocUm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för StocUm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Jan Peter -Sundstén, Lena Annika Elisabeth

Vill ni komma i kontakt med StocUm AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6657592 eller genom brev på följande adress:
Jungmansv. 7, 151 39, Södertälje

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom IT avseende programmering och projektledning inom mjukvarusektorn, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med StocUm AB och det är Jonsson, Jan Peter som är född 1955 och har titeln VD, Jonsson, Jan Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundstén, Anna Linnea som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundstén, Johanna Karolina som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundstén, Lena Annika Elisabeth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundstén, Lina Amanda Charlotte som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamotNordmark, Johan Arne Birger som är född 1959 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,