Glamocki Personlig Assistans & Hemtjänst AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet ska vara utförande av personlig assistans och hemtjänst till den ersättningsberättigade. Inköp, försäljning, export och import för verksamheten, ex handikappsutrustning och hjälpmedel. Uthyrning av personal inom pers.ass & hemtjänst.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Glamocki Personlig Assistans & Hemtjänst AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Glamocki Personlig Assistans & Hemtjänst AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 2006-04-20 så skapades Glamocki Personlig Assistans & Hemtjänst AB och företaget är har F-skattsedel Glamocki Personlig Assistans & Hemtjänst AB har haft det sedan 2006-05-25.

556702-3733 är organisationsnummret för företaget som finns i Södertälje.

Just nu är Glamocki Personlig Assistans & Hemtjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Glamocki Personlig Assistans & Hemtjänst AB så går det att nå dem via telefon på 08-55076039 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Glamocki Personlig Assistans & Hemtjänst AB är Mrdjen, Djoko som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Mrdjen, Nedeljka som är född 1977 och har titeln Suppleant, Conte, Britt Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, Skarpängs Revision AB som är född och har titeln Revisor, .