Jakob & Elias Möbler i Södertälje AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva handel med möbler samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jakob & Elias Möbler i Södertälje AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Jakob & Elias Möbler i Södertälje AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 2006-02-01 så skapades Jakob & Elias Möbler i Södertälje AB och bolaget är har F-skattsedel Jakob & Elias Möbler i Södertälje AB har haft det sedan 2006-04-06.

Jakob & Elias Möbler i Södertälje AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-06

556697-8341 är organisationsnummret för bolaget som finns i Södertälje.

Just nu är Jakob & Elias Möbler i Södertälje AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Jakob & Elias Möbler i Södertälje AB så går det att nå dem via telefon på 08-55061010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jakob & Elias Möbler i Södertälje AB är Rohyo, Jakob som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rohyo, Birgül som är född 1973 och har titeln Suppleant, Sygut, Andreas Andrzej som är född 1954 och har titeln Revisor, Anoroc Revision AB som är född och har titeln Revisor, .