Prosonit AB

Stockholms län

Information

Prosonit AB är ett av många verksamheter som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Prosonit AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Prosonit AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-04-28.

Prosonit AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-01-09. Men sedan 2006-04-28 så har Prosonit AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Virkesv. 10, 152 42, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Prosonit AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55033050.

Södertälje arbetar för att verksamheter som Prosonit AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Prosonit AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Aktiebolaget ska utveckla helhetslösningar samt konsultation inom trådlös datakommunikation för maskin till maskinmarknaden ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Prosonit AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Prosonit AB och det är följande personer, Johansson, Lars Andreas som är född 1979 och har titeln VD, Johansson, Lars Andreas som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Landahl, Magnus Björn Erik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Reutervall, Camilla Monika som är född 1971 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Prosonit AB är 556695-9481.