Sweetworld AB

Stockholms län

Information

556695-6487 är organisationsnummer för företaget Sweetworld AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sweetworld AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Sweetworld AB finns i.

Sweetworld AB har varit registrerat sedan 2006-01-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sweetworld AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-15.

Sweetworld AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sweetworld AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sweetworld AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4444962 eller genom brev på följande adress:
Högmov. 53, 151 68, Södertälje

Bolaget skall bedriva frilansverksamhet, konsultverksamhet och verksamhetsutveckling för internet- och resebranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sweetworld AB och det är Järnhäll, Mattias som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Järnhäll, Carina Helena som är född 1978 och har titeln Suppleant, Äng, Per Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,