Four by Four Store AB

Stockholms län

Information

556685-9467 är organisationsnummer för bolaget Four by Four Store AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Four by Four Store AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Four by Four Store AB finns i.

Four by Four Store AB har varit registrerat sedan 2005-09-19 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Four by Four Store AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-10.

Four by Four Store AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Four by Four Store AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Four by Four Store AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55066648 eller genom brev på följande adress:
Wedav. 3 B, 152 42, Södertälje

Bolaget ska bedriva handel, import och export med vitvaror, motorcyklar, ventilationsutrustningar samt elektroniska produkter för kommunikations-, audio- och videobranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Four by Four Store AB och det är Vesterlund, John Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterlund, Eva Irene Viola som är född 1942 och har titeln Suppleant, Blomkvist, Thomas Gustaf som är född 1953 och har titeln Revisor, Rottbers, Ture Olof som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,