Tälje Mark Holding AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Tälje Mark Holding AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. Tälje Mark Holding AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Tälje Mark Holding AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556679-7345.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Tälje Mark Holding AB på följande adress Gröndalsv. 2 B, 151 65, Södertälje.

Tälje Mark Holding AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-12-23.

I Tälje Mark Holding AB så sitter följande personer i styrelsen: Henlöv, Anders Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt eller indirekt genom dotterbolag bedriva entreprenadverksamhet inom bygg- och anläggningssektorn, äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.