Stockholm Swimmingpool & SPA AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Stockholm Swimmingpool & SPA AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Stockholm Swimmingpool & SPA AB är ett av dem. Statusen för Stockholm Swimmingpool & SPA AB är att Bolaget är aktivt.

Stockholm Swimmingpool & SPA AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-03-31. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stockholm Swimmingpool & SPA AB ska trivas.

Stockholm Swimmingpool & SPA AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28. I Södertälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning, installation och byggnation av spa-bad och pooler. Bolaget ska även bedriva byggnation och anläggning av trädgård och trädgårdsarbeten samt övriga byggnadsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stockholm Swimmingpool & SPA AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28.

Idag är Stockholm Swimmingpool & SPA AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Stockholm Swimmingpool & SPA AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53060085.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Stockholm Swimmingpool & SPA AB är Rundqvist, Per-Henrik Robert som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Peter Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anders Oskar som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Stockholm Swimmingpool & SPA AB har 556678-7122 som sitt organisationsnummer.