Polarbit AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva utveckling av spel och teknologi för spel på både mobila och stationära plattformar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Polarbit AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Polarbit AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 2004-11-10 så skapades Polarbit AB och företaget är har F-skattsedel Polarbit AB har haft det sedan 2005-03-17.

Polarbit AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-17

556670-3442 är organisationsnummret för företaget som finns i Södertälje.

Just nu är Polarbit AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Polarbit AB så går det att nå dem via telefon på 08-6680101 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Polarbit AB är Nilsson, Jan Anders Gunnar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bautista Wiberg, Mitri som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Korpela, Janne Johannes som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Bredenberg, Rolf Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, PA Bredenberg AB som är född och har titeln Revisor, .