e-butik i Norden AB

Stockholms län

Information

556667-3488 är organisationsnummer för verksamheten e-butik i Norden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som e-butik i Norden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som e-butik i Norden AB finns i.

e-butik i Norden AB har varit registrerat sedan 2004-09-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för e-butik i Norden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

e-butik i Norden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för e-butik i Norden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Tim -Svensson, Tom

Vill ni komma i kontakt med e-butik i Norden AB så kan ni göra det på telefon genom 08-41009750 eller genom brev på följande adress:
Lovisinsg. 3, 151 73, Södertälje

Bolaget skall bedriva utveckling av mjukvara för e-handel. Rådgivning, konsultation och utbildning i ämnet "Affärer på Internet". Handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med e-butik i Norden AB och det är Svensson, Tim som är född 1976 och har titeln VD, Svensson, Tim som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Tom som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsner, Eric Bo som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson Nyqvist, Ricken som är född 1950 och har titeln Suppleant, Malm, Lars-Åke Nicklas som är född 1969 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,