Malkey Fastigheter AB

Stockholms län

Information

556665-4801 är organisationsnummer för företaget Malkey Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malkey Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Malkey Fastigheter AB finns i.

Malkey Fastigheter AB har varit registrerat sedan 2004-08-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Malkey Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Malkey Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Malkey Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Malkey Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8315589 eller genom brev på följande adress:
Enedalsv. 6, 151 37, Södertälje

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Malkey Fastigheter AB och det är Malkey, Sargon som är född 1974 och har titeln VD, Malkey, Sargon som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Malkey, Anton som är född 1954 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract AB som är född och har titeln Revisor,