Postguard AB

Stockholms län

Information

Postguard AB är ett av många verksamheter som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Postguard AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Postguard AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-04-29.

Postguard AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-04-14. Men sedan 2004-04-29 så har Postguard AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mov. 7, 155 32, Nykvarn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Postguard AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5616586.

Södertälje arbetar för att verksamheter som Postguard AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Postguard AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska driva tillverkning och försäljning av postlådor, konsulterande verksamhet främst inom mekanisk industri, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Postguard AB är följande:
Firman tecknas av -Berglund, Klas Markus Olavi.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Postguard AB och det är följande personer, Berglund, Klas Markus Olavi som är född 1974 och har titeln VD, Berglund, Klas Markus Olavi som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Jouko Olavi som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hugert Berglund, Sara Maria som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Bredenberg, Rolf Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, PA Bredenberg AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Postguard AB är 556659-8164.