Bohlin Karlsson Skog & Trädgård AB

Stockholms län

Information

556657-7283 är organisationsnummer för bolaget Bohlin Karlsson Skog & Trädgård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bohlin Karlsson Skog & Trädgård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Bohlin Karlsson Skog & Trädgård AB finns i.

Bohlin Karlsson Skog & Trädgård AB har varit registrerat sedan 2004-03-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bohlin Karlsson Skog & Trädgård AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-22.

Bohlin Karlsson Skog & Trädgård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bohlin Karlsson Skog & Trädgård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bohlin Karlsson Skog & Trädgård AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55420370 eller genom brev på följande adress:
Wedav. 3 B, 152 42, Södertälje

Bolaget skall bedriva försäljning och service av skogs- och trädgårdsmaskiner, ishockeyutrustning samt uthyrning av skogs- och trädgårdsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bohlin Karlsson Skog & Trädgård AB och det är Bohlin, Lars Bengt Eskil som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Gunnar Pontus Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohlin, Pia Marie Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Karlsson, Linda Marie som är född 1973 och har titeln Suppleant, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Revexa Revision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor