Bagoke Bil AB

Stockholms län

Information

556655-4589 är organisationsnummer för företaget Bagoke Bil AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bagoke Bil AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Bagoke Bil AB finns i.

Bagoke Bil AB har varit registrerat sedan 2004-02-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bagoke Bil AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-22.

Bagoke Bil AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bagoke Bil AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Bagoke Bil AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55032210 eller genom brev på följande adress:

Bolagets verksamhet ska vara köp- och försäljning, förmedling samt reparation av personbilar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bagoke Bil AB och det är Andersson, Sten Gunnar som är född 1950 och har titeln Likvidator, Viklund, Ulf Sixten som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,