Box Play Alleato AB

Stockholms län

Information

Box Play Alleato AB är ett av många bolag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Box Play Alleato AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Box Play Alleato AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-04-09.

Box Play Alleato AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-01-26. Men sedan 2004-04-09 så har Box Play Alleato AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Täppg. 1, 151 33, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Box Play Alleato AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7158394.

Södertälje arbetar för att bolag som Box Play Alleato AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Box Play Alleato AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall tillhandahålla system med nätverksbaserade tjänster för trygghet, säkerhet, hälsa genom certifierade produkter och tjänster från andra leverantörer, genom egenutvecklade produkter och tjänster, portal på internet, nischade specialprodukter och leverans av funktioner. Bolaget ska tillhandahålla komplett tjänsteleverans åt kunder inom trygghet, säkerhet och hälsa och samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Box Play Alleato AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Nils Gustav.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Box Play Alleato AB och det är följande personer, Andersson, Nils Gustav som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edlund, Carl Mårten Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg Persson, Susanne Gunilla som är född 1962 och har titeln Suppleant, Andreasson, Håkan Johan Tegner som är född 1949 och har titeln Revisor, de Rosche, Lena Marika som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Box Play Alleato AB är 556654-8193.