Anne Cheng & Co AB

Stockholms län

Information

Anne Cheng & Co AB är ett av många företag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Anne Cheng & Co AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anne Cheng & Co AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-03-04.

Anne Cheng & Co AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-01-24. Men sedan 2004-04-01 så har Anne Cheng & Co AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kallfors Gård, 153 95, Järna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anne Cheng & Co AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7736290.

Södertälje arbetar för att företag som Anne Cheng & Co AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anne Cheng & Co AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel och konsultverksamhet inom livsmedelsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anne Cheng & Co AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anne Cheng & Co AB och det är följande personer, Cheng Ehrnfelt, Anne An-I som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehrnfelt, Bo Ivan Vilhelm som är född 1946 och har titeln Suppleant, Laestander, Jan Olov Mikael som är född 1955 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Anne Cheng & Co AB är 556654-4903.