Åbykulle AB

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Aktiebolag som heter Åbykulle AB. Det finns flera företag som liknar Åbykulle AB i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Åbykulle AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-08-04 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-03-14 så har Åbykulle AB varit registrerat. Idag är Åbykulle AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Åbykulle AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Skälby 6, 153 92, Hölö. Vi ni istället prata med Åbykulle AB så kan ni göra det på 08-55151178.

Bolaget skall bedriva råd, stöd och utveckling för funktions- hindrade personer. Verksamheten är grundad på antroposofisk läkepedagogik och socialterapi. Bolagets verksamhet riktar sig i synnerhet till individer med neuropsykiatriska diagnoser, ut- vecklingsstörning, beteendeproblem och ett stort omvårdnadsbehov.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Berg, Hans Fredrik som är född 1953 och har titeln VD, Berg, Hans Fredrik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelm, Lars Roger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hjelm, Eva Gunilla som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berg, Hans Fredrik -Hjelm, Lars Roger .

Åbykulle AB har 556640-9230 som sitt organisationsnummer.