M K Kiviniemi AB

Stockholms län

Information

556639-6643 är organisationsnummer för verksamheten M K Kiviniemi AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M K Kiviniemi AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som M K Kiviniemi AB finns i.

M K Kiviniemi AB har varit registrerat sedan 2003-02-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för M K Kiviniemi AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-03.

M K Kiviniemi AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för M K Kiviniemi AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med M K Kiviniemi AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55383465 eller genom brev på följande adress:
Dragspelsv. 12, 150 23, Enhörna

Bolaget skall bedriva sjukgymnastisk behandling av besvärstill- stånd ifrån rörelse och stödjeorganen. Bildkonstnärligt skapande och försäljning av egenproducerad konst samt konstnärlig utsmyck- ning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med M K Kiviniemi AB och det är Kiviniemi, Kari Juhani som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Kiviniemi, Marita Monika som är född 1960 och har titeln Suppleant, Norell, Hans Jonas Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, Östblom, Björn Mikael som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,