Bakar Grillen AB

Stockholms län

Information

556638-0522 är organisationsnummer för bolaget Bakar Grillen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bakar Grillen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Bakar Grillen AB finns i.

Bakar Grillen AB har varit registrerat sedan 2002-12-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bakar Grillen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-28.

Bakar Grillen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bakar Grillen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bakar Grillen AB så kan ni göra det på telefon genom 08-53185466 eller genom brev på följande adress:
Slagsta Backe 168, 145 74, Norsborg

Bolaget skall bedriva gatuköksverksamhet samt restaurangverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bakar Grillen AB och det är Bakar, Gabriel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Bakar, Yuhanun som är född 1982 och har titeln Suppleant, Uhlén, Alf Ivan som är född 1942 och har titeln Revisor, Alfa Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,