Klipp-it i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Klipp-it i Stockholm AB är ett av många företag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Klipp-it i Stockholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Klipp-it i Stockholm AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-02-06.

Klipp-it i Stockholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-09-23. Men sedan 2003-02-06 så har Klipp-it i Stockholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Valhallav. 180, 115 27, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Klipp-it i Stockholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9800800.

Södertälje arbetar för att företag som Klipp-it i Stockholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Klipp-it i Stockholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva frisörsalong samt handel med värdepapper, dock inte sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Klipp-it i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Klipp-it i Stockholm AB och det är följande personer, Halef, Ercan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kas Hanna, Marin som är född 1972 och har titeln Suppleant, Gentele, Jenny Louise som är född 1973 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Klipp-it i Stockholm AB är 556632-7754.