Cashon AB

Stockholms län

Information

Cashon AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Cashon AB finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cashon AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Cashon AB har haft sedan 2002-12-05. Cashon AB har funnits sedan och 2002-12-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Cashon AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vackåstigen 9, 153 95, Järna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55089880.

Södertälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Cashon AB Privat, ej börsnoterat.

Cashon AB har idag 556632-6319 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Cashon AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel av sexhjälpmedel, äga och förvalta fastigheter, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Cashon AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Otterhäll, Per-Olov som är född 1950 och har titeln Likvidator, Fromell, Bengt-Ove som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .