Lindén & Partners AB

Stockholms län

Information

Lindén & Partners AB är ett av många bolag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Lindén & Partners AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lindén & Partners AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-01-23.

Lindén & Partners AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-08-09. Men sedan 2003-01-23 så har Lindén & Partners AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ågärdev. 35, 151 47, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lindén & Partners AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9141515.

Södertälje arbetar för att bolag som Lindén & Partners AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lindén & Partners AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, företrädesvis inom managementområdet och chef att hyra, handel med varor och tjänster, företrädesvis avseende möbler, sporttillbehör och dataprodukter, samt bedriva värdepappershandel, dock inte sådan verksamhet som avses i Bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lindén & Partners AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lindén & Partners AB och det är följande personer, Lindén, Hans Christer Haldor som är född 1948 och har titeln VD, Lindén, Hans Christer Haldor som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson Lindén, Eva Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lindén & Partners AB är 556630-6097.