Storgatans Optik AB

Stockholms län

Information

556629-6538 är organisationsnummer för företaget Storgatans Optik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Storgatans Optik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Storgatans Optik AB finns i.

Storgatans Optik AB har varit registrerat sedan 2002-07-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Storgatans Optik AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Storgatans Optik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Storgatans Optik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Storgatans Optik AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Storg. 1, 151 72, Södertälje

Bolaget skall bedriva optik varuhandel samt äga och förvalta värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Storgatans Optik AB och det är Sandh, Ernst Urban Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandh, Lena som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandh, Kersti som är född 1944 och har titeln Suppleant, Karlström, Karl Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Karlsson, Per Tomas Lennart som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,