ABG Cisterner AB

Stockholms län

Information

ABG Cisterner AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där ABG Cisterner AB finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. ABG Cisterner AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket ABG Cisterner AB har haft sedan 2002-06-21. ABG Cisterner AB har funnits sedan och 2002-08-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ABG Cisterner AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Oxelgrensv. 25, 152 42, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54953020.

Södertälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ABG Cisterner AB Privat, ej börsnoterat.

ABG Cisterner AB har idag 556627-7454 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Lars Folke -Evert, Dan Robert Leonard -Forsgren, Carl Göran är den som för stunden ansvarar för ABG Cisterner AB

Föremålet för bolagets verksamhet är uthyrning och försäljning av cisterner samt därmed förenlig verksamhet.

I ABG Cisterner AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsgren, Carl Göran som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Bengtsson, Lars Folke som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Evert, Dan Robert Leonard som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per David som är född 1959 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .