Helgeborgs städ AB

Stockholms län

Information

Helgeborgs städ AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Helgeborgs städ AB finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Helgeborgs städ AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Helgeborgs städ AB har haft sedan 2002-10-17. Helgeborgs städ AB har funnits sedan och 2002-10-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Helgeborgs städ AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9706738.

Södertälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Helgeborgs städ AB Privat, ej börsnoterat.

Helgeborgs städ AB har idag 556626-0682 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Helgeborgs städ AB

Bolaget skall bedriva lokalvård och trappstädning samt därmed förenlig verksamhet.

I Helgeborgs städ AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vestman, Kjell Elve Robert som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Delvén, Salinthip som är född 1960 och har titeln Suppleant, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor, .