Sjöqvist Bil, Plåt & Lack AB

Stockholms län

Information

Sjöqvist Bil, Plåt & Lack AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Sjöqvist Bil, Plåt & Lack AB finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sjöqvist Bil, Plåt & Lack AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Sjöqvist Bil, Plåt & Lack AB har funnits sedan och 2002-03-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sjöqvist Bil, Plåt & Lack AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vasa Gård, 151 52, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-55067882.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sjöqvist Bil, Plåt & Lack AB Privat, ej börsnoterat.

Sjöqvist Bil, Plåt & Lack AB har idag 556623-7342 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sjöqvist Bil, Plåt & Lack AB

Bolaget skall bedriva handel och tjänster inom plåt, lackering och reparationer för, och med, alla slags fordon samt därmed förenlig verksamhet.

I Sjöqvist Bil, Plåt & Lack AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjöqvist, Kent Gösta Allan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöqvist, Rolf Gösta Allan som är född 1936 och har titeln Suppleant, Sandström, Sven-Erik Alfons som är född 1961 och har titeln Revisor, Access Revision AB som är född och har titeln Revisor, .