H Johanssons Måleri AB

Stockholms län

Information

556622-8796 är organisationsnummer för företaget H Johanssons Måleri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H Johanssons Måleri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som H Johanssons Måleri AB finns i.

H Johanssons Måleri AB har varit registrerat sedan 2002-02-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för H Johanssons Måleri AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

H Johanssons Måleri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för H Johanssons Måleri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med H Johanssons Måleri AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7920325 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva verksamhet inom måleribranschen, bygg- och anläggningsverksamhet, handel med värdepapper, förvaltning av och handel med fastigheter och bostadsrätter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med H Johanssons Måleri AB och det är Johansson, Henrik Mikael som är född 1974 och har titeln VD, Söberg, Per-Johan Stefan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Henrik Mikael som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lindh, Bo Lennart Harritz som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor,